fbpx

таг: заклучок

Спиете помалку од 5 часа? Еве што може да му се...

0
Новите истражувања доаѓаат до заклучок дека од неодамна сонот може да го загрози здравјето. Биоритамот на луѓето денес е во голема мера...

Српската Влада одобри извоз на пченица и пченка во Северна Македонија

0
Српската Влада денеска донесе Заклучок со кој се одобрува извоз на пченица и пченка во...

Експерти од ЕMA позитивно ја оценија процедурата на клиничките испитувања на...

0
Добивме позитивен заклучок од ЕМА во врска со клиничките испитувања“, изјави Денис Логунов, заменик-директор на рускиот Национален истражувачки центар за епидемиологија и...

Проверете дали е вашата: Луѓето со оваа крвна група живеат најдолго

0
Долгогодишни студии дошле со заклучок дека најасилна е О крвната група. Луѓето со оваа крвна група имаат најмал ризик да заболат од кардиоваскуларни...

Го има насекаде: Ова растение помага во лечење од корона

0
Научниците дојдоа до заклучок дека бршленот помага во третманот против короната. Конкретно, се користи кај пациенти со проблем во респираторните органи, белите...