fbpx

таг: заинтересирана

Која ќе биде првата земја во Европа која ќе воведе анално...

0
Европската унија потврди дека е заинтересирана за тестирање со со анални брисеви како дел од тестирањето на коронавирус, одекна во Европскаунија, па затоа...