таг: зазема

Д-р Ирфан Ахмети: Просекот на возраст на здебелени во Македонија од...

0
Обезноста зазема размер на пандемија во целиот свет. И во Македонија дебелината е проблем, загрижувачки е дека обезноста расте кај младите, адолесцентите, изјави...

Македонија втора во светот по бројот на невакцинирани деца!

0
Македонија го зазема второто место во светот по бројот на деца кои не примиле никаква вакцина од раѓање. Ова го покажува глобалниот извештај...

Македонија втора во светот по бројот на невакцинирани деца!

0
Македонија го зазема второто место во светот по бројот на деца кои не примиле никаква вакцина од раѓање. Ова го покажува глобалниот извештај...

Лиз Чејни и Џон Катко ќе гласаат за импичмент на Трамп

0
Пратеничката Лиз Чејни, која зазема високо место во републиканското раководство во Претставничкиот дом на американскиот Конгрес, изјави дека ќе гласа за отповикување на...