fbpx

таг: задолжи

Позајмуваме 700, за да вратиме 500 милиони евра – остатокот од...

0
Македонија се задолжи за нови 700 милиони евра. „Ќе се врати долгот по основ на третата еврообврзница издадена во 2014 година...