таг: заглавена

Рита Ора „заглавена“ во Бугарија откако се откажаа сите летови кон...

0
Пејачката Рита Ора е заглавена во Бугарија и можеби ќе остане таму за време на Божиќ. Сите летови од земјата се прекинати...