таг: завршениот

Клајв Бејтс: Алтернативите без чад имаат далеку помалку токсини од класичните...

0
По неодамна завршениот Глобален форум за никотин во Варшава, разговаравме со Клајв Бејтс, светски познат експерт и активист за намалување на штетите од...