таг: заводник

Џорџ Клуни: Како решив да станам татко на 50 години?

0
Холивудскиот заводник Џорџ Клуни објаснил зошто чекал токму во 50-тите години од неговиот живот за да се реализира како татко. 59-годишниот актер...