fbpx

таг: забрзува

Словенија до есен планира да вакцинира 90 отсто од граѓаните

0
Словенечката Влада ја забрзува кампањата за вакцинација против Ковид-19, така што центрите за имунизација ќе бидат отворени за сите заинтересирани граѓани од 8...

Словенија има за цел до есен да се вакцинираат 90 проценти...

0
Словенечката влада ја забрзува кампањата за вакцинација против ковид-19, така што центрите за имунизација ќе бидат отворени...