таг: забрзан

Лидерите на ЕУ ќе поддржат забрзан прием на Западен Балкан и...

0
Лидерите на ЕУ ќе поддржат забрзан прием на Западен Балкан и ќе го осудат насилството во Косово. Лидерите на Европската...