fbpx

таг: Забраните

Зошто можеме да фатиме корона и покрај вакцината?

0
Забраните поврзани со пандемијата сѐ уште се актуелни, а за тоа има цврста научна основа. Доктор Ентони Фаучи, директор на Националниот институт за...