fbpx

таг: Забрането

Велика Британија може да забрани одгледување булдози

0
Одгледувањето булдози може да биде забрането во Велика Британија доколку не се промени начинот на нивното одгледување, предупредува нова студија. ...

Скопјанката Марина преживеа пекол: Тепањето и модринките ни стана секојдневие, едвај...

0
Забрането преземање на содржината, делумно или целосно. Марина е родена 1977 во Скопје, израснала во Зелениково, местото каде живее и денес....