fbpx

таг: заболеле

Од ковид-19 во Македонија починале 22 медицински работници

0
Од Ковид-19 заболеле 3.439 здравствени работници, што е 4,8 отсто од досега заболените, а дваесет и двајца починале. Последнава недела има дваесетина новозаболени...