таг: Забите

Забите не ви се бели? Еве која храна е најголемиот виновник...

0
ЗАБИТЕ со текот на времето ја менуваат бојата и нормално е со возраста да ја губат белината, а кафето, чајот, црвеното вино и...

Забите не треба да се мијат веднаш по јадење, дознајте зошто

0
Забите не треба да се мијат веднаш по јадење бидејќи забите и непцата омекнуваат за време на оброкот, па полесно може да се...