fbpx

таг: забелешки

Стотици коментари и реакции за законот за продажба на земјоделско земјиште

0
Заврши рокот за доставување забелешки и коментари за предлог законското решение за продажба на државното земјоделско земјиште. Стотици коментари осамнаа на Електронскиот регистар...

Дневен хороскоп за 10 февруари: Бидете горди на своите инстинкти кои...

0
ОвенПартнерот има различни забелешки на вашето однесување, но оправдувањето не изгледа доволно убедливо. Послушајте нечија молба, исполнете нечија желба. Вашата загуба ја...

Проверете дали ве има на списокот: Ви додели ли државата помош?

0
Доклку имате некои забелешки и приговори до утре е рокот за поднесување на истите, но до нашата редакција пристигнаа поплаки од граѓани, кои...