таг: забележува

ОН: Моменталното глобално затоплување е најсилно во последните 200 илјади години

0
Глобалното затоплување, кое се забележува сега, е најсилното во последните 200 000 години, изјави Петри Талас, генерален секретар на Светската метеоролошка...

ТЕСТ ЗА САМО 5 СЕКУНДИ! Открива многу за вашата личност: Која...

0
Зошто некој прво ги забележува деталите, некој бојата, а некој третиот облик на сликата? Начинот на кој гледаме што е пред нашите очи,...