fbpx

таг: Жолтото

Глуварчето го прочистува дебелото црево од полипи

0
Жолтото глуварче е многу корисно, бидејќи го прочистува дебелото црево од толку опасните полипи. За да го спречите овој здравствен проблем, поточно полипите, да прераснат...