fbpx

таг: животни

Кога е идеално време детето да почне да учи да плива?

0
Луѓето се копнени „животни“. Од друга страна, поголемиот дел од Земјата на планетата сè уште е покриена со вода. Околу 70% од нашето...

Светски ден на ветеринарната професија – За здрави животни се потребни...

0
„За здрави животни се потребни здрави застапници“ е годинашното мото на Светскиот ден на ветеринарната професија, што денеска се одбележува и...