fbpx

таг: живописната

Во Краков наместо сол, тие го фрлаат ова на снежните површини...

0
Жителите на Краков, живописната средновековна престолнина на Полска, се разбудија со мирис на кафе, но не од своите филџани, туку од улиците, бидејќи...