fbpx

таг: живеат

АЛКОХОЛ И ФИТНЕС: Како чашка повеќе може да влијае на нашата...

0
И покрај вообичаеното верување дека луѓето кои вежбаат многу живеат поздраво генерално: тие не пушат, не се хранат поздраво, пијат помалку алкохол, новото...

Популацијата во светот достигна 7,8 милијарди

0
Од 1 јануари 2022 година, на Земјата живеат 7,8 милијарди луѓе. Тоа е зголемување за...