fbpx

таг: желки

На мексиканска плажа помор на 300 желки

0
Околу 300 угинати морски желки се најдоа на мексиканската плажа „Моро Ајута“ последниве неколку дена. Наводите за поморот беа потврдени од истражниот орган...