fbpx

таг: жалби

Од вкупно околу 800 илјади вработени, дури 10% доставиле жалби дека...

0
Осумдесет илјади работници поднеле жалби во Сојузот на синдикати дека им се прекршени работничките права. Овие претставки се во периодот од почетокот на...

Би-Би-Си добил 100.000 жалби за известувањето за смртта на принцот Филип

0
Би-Би-Си добил 100.000 жалби од гледачите за известувањето по повод смртта на војводата од Единбург. Корпорацијата во петокот веднаш го расчисти дневниот...