fbpx

таг: Жалбениот

Попладнево ќе биде изречена правосилна пресуда за Ратко Младиќ

0
Жалбениот совет на Механизмот за кривични судови во Хаг ќе ја објави второстепената пресуда против поранешниот комендант на Војската на Република Српска генерал...