fbpx

таг: „Ејчбио“

Нов трејлер за претпродолжението на „Игра на престоли“

0
„Ејч-би-о“ го претстави најновиот трејлер за своето претпродолжение на серијата „Игра на престоли“ (Game of Thrones) наречено „Куќата на змејот“ (House of the...