fbpx

таг: Ефросинија

Календар на МПЦ: Утре се празнуваат овие светители

0
Преподобна Ефросинија Ќерка на Пафнутиј, богат и прочуен човек од Александрија. Од бездетни родители, коишто со молитва ја беа испросиле од Бога....