fbpx

таг: ефикасно

Филипче: Вакцинацијата ја спроведуваме брзо и ефикасно, онака како што ветивме

0
Вакцинацијата ја спроведуваме брзо и ефикасно онака како што ветивме. Сега е потребно масовно да се вакцинираме за да го победиме вирусот, сподели...