fbpx

таг: Еуростат

Евростат: Македонија има најевтина храна и пијалоци во Европа

0
Статистиката на Еуростат покажува дека во Северна Македонија граѓаните купуваат најевтина храна, безалкохолни пијалоци и тутун од сите 37 држави...