таг: етничко

ЕК по повод Меѓународниот ден на Ромите: Потребни се напори за...

0
Меѓународниот ден на Ромите, посветен на најголемото етничко малцинство во Европа, ги слави различностите, ромската култура и уметност, нивниот јазик и придонес во...