fbpx

таг: ЕСП

Европскиот суд на правдата пред одлука што може да ги чини...

0
Европскиот суд на правдата (ЕСП) денеска ќе донесе одлука дали може да бидат намалени финансиските средства од Европската Унија за земјте...