fbpx

таг: Есперанца

Жена од Аргентина се излекува од ХИВ

0
Жена од градот Есперанца во североисточна Аргентина е излечена од ХИВ. Ова е втор документиран случај каде што некој успеал да го искорени...

Жена од Аргентина се излекува од ХИВ

0
Жена од градот Есперанца во североисточна Аргентина е излечена од ХИВ. Ова е втор документиран случај каде што некој успеал да го искорени...