fbpx

таг: Есенската

Сите ќе ве прашуваат кој е тајниот рецепт: 3 моќни маски...

0
Есенската и зимската нега на косата се многу различни од вообичаените во текот на годината, имајќи предвид дека ветерот, дождот, снегот, прекумерното носење...