таг: Епл

Идните модели на ајфон можеби повеќе нема да имаат потреба од...

0
Телефоните на Епл се прилично отпорни. Сепак, многумина од нас не ризикуваат и ги чуваат во заштитни маски бидејќи сепак многу лесно можат...

„Ајподот“ заминува во историјата – повеќе нема да се произведува

0
„Епл“ објави дека повеќе нема да го произведува и продава својот музички плеер „Ајпод тач“ – уред што значеше своевидна „револуција“ во слушањето...

Епл планира да се префрли на паметни телефони без користење СИМ...

0
Американската корпорација Епл се подготвува да лансира паметни телефони без физичка поддршка за СИМ картичка, објави популарниот веб-сајт за информации од мобилната технологија...

Епл ќе претстави паметни телефони без користење СИМ картичка

0
Американската корпорација Епл се подготвува да лансира паметни телефони без физичка поддршка за СИМ картичка, објави популарниот веб-сајт за информации од мобилната технологија...

Епл тужи израелски производител на шпионски софтвер

0
Американската корпорација Епл денеска поднесе тужба против производителот на шпионски софтвер НСО поради таргетирање на корисниците на неговите уреди, оценувајќи дека израелската компанија,...

Епл тужи израелски производител на шпионски софтвер

0
Американската корпорација Епл денеска поднесе тужба против производителот на шпионски софтвер НСО поради таргетирање на корисниците на неговите уреди, оценувајќи дека израелската компанија,...

Новиот паметен часовник на „Епл“ ќе ги алармира службите ако направите...

0
Компанијата „Епл“ воведува нова функција кај својот паметен часовник „Воч“ (Watch), а тоа е можност за известување и дојава до надлежните за случени...

Намалено производството на Ајфон 13, ова е причината

0
Епл најверојатно ќе го ограничи производството на Ајфон 13 за 2021 година на 10 милиони телефони. Причина е тоа што и натаму има...

Епл забележа огромен раст на кварталните приходи од 54 отсто

0
Американскиот технолошки гигант „Епл“ оствари раст на вкупните приходи во кварталот јануари-март 2021 година од 54 проценти во споредба со истиот период минатата...

Епл планира да произведува автомобили

0
Американската технолошка компаниа Епл продолжува со развој на технологијата на автономни возила и планира во 2024 година да произведе патнички автомобил, што би...