таг: епидемиски

Беќаровски: Укинувањето на сите против епидемиски мерки не значи дека треба...

0
Укинувањето на сите против епидемиски мерки НЕ ЗНАЧИ ДЕКА ТРЕБА ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ МИЕТЕ РАЦЕТЕ !!!!!! напиша на својот фејсбук профил доктор...

Франција ги затвори границите за патниците кои не се од земји...

0
Франција воведе нови епидемиски ограничувања на границата и повторно избегна воведување заклучување на целата територија. Забрането е секое несуштинско...