fbpx

таг: епидемилошка

БУГАРИЈА: Граѓаните да се воздржат од патувања во Грција, Кипар и...

0
Поради сложената епидемилошка ситуација и високите стапки на морбидитет на 100.000 луѓе пријавени во последните 14 дена во земји блиски до Бугарија, бугарското...