таг: „Еотвос

НАЈНОВО ИСТРАЖУВАЊЕ: Кучињата може да ги поврзуваат зборовите со предмети

0
Истражувачите од Универзитетот „Еотвос Лоранд“ во Будимпешта, Унгарија, ја тестираа теоријата дека она „симпатично“ наведнување на главата кај кучето може да биде поврзано...