fbpx

таг: ентузијазам

Бајрам се слави во Албанија и Косово

0
Фитр Бајрами беше дочекан со ентузијазам од муслиманските верници во Албанија. Илјадници учествуваа на бајрамската молитва на плоштадот Скендербег во Тирана. Нивните желби...