fbpx

таг: Енергетските

Дали бремените жени треба да пијат енергетски пијалаци ?

0
Енергетските пијалаци се популарни затоа што, како што се верува – ја зајакнуваат концентрацијата. Сепак, бремените жени и доилките не треба да ги...