fbpx

таг: енергенсите

Цената на енергенсите расте на светскиот пазар, Димитров: Освен владина интервенција,...

0
Светските берзи бележат повторен раст не цените на енергенсите. Барел нафта се продава за 116 долари, додека природниот гас 1.400 долари...