таг: емпатичен

Како да му помогнете на детето да го надмине стравот од...

0
рекламаНајдобро е да имате одмерен, емпатичен и смирен пристап. Ако покажете нервоза, децата ќе го почувствуваат тоа, а тоа само ќе им...