таг: ембарго

Словачка ќе бара ослободување од ембарго на ЕУ за руската нафта

0
ловачка ќе бара ослободување од какво било ембарго на руската нафта договорено од Европската унија...

Ембаргото на руска нафта со негативни последици врз економијата

0
По одлуката на САД за ембарго на руската нафта, гас и јаглен економските експерти предупредуваат на негативни удари и за руската...