таг: еманципирани

Интервју со Наташа Петровиќ, глумица: Ме нервира табиетот „да му умре...

0
Не може да имаме еманципирани граѓанки без да имаме и еманципирани граѓани, смета глумицата Наташа Петровиќ, соговорничка во „Слободен печат“. ...