таг: еманципација

За да се намали смртноста, државата треба да обезбеди скрининг за...

0
Здружението за еманципација, солидарност и еднаквост на жените ЕСЕ по направена финансиска анализа апелира државата да обезбеди опфат со скрининг за рак на...