таг: „Елџи“

Долги години беше добро познато име на пазарот – оваа компанија...

0
Јужнокорејската компанија „Ел-џи“ долги години беше добро познато име на пазарот на телефони. Сепак, последниве неколку години, ја губи трката со „поголемите играчи“…...