таг: ЕЛЕМ

Антовски: Најголемите енергетски општествени компании потонати во долгови

0
Најголемите енергетски општествени компании, ЕЛЕМ и МЕПСО, поради недомаќинско работење се потонати во долгови, вели во интервјуто...