таг: електронските

IQOS мобилната зона повторно го посетува Охрид

0
Електронските уреди IQOS, кои претставуваат подобра алтернатива во однос на цигарите, ќе бидат достапни на мобилната зона чија привремена локација повторно ќе биде...

Што треба да тргнете од автомобилот кога е жешко?

0
реклама Електронските уреди како мобилни телефони, лаптопи не треба да се оставаат во автомобилот кога...

Пониски провизии за електронските плаќања

0
Пониски провизии за електронските плаќања на трговците кон давателите на платежните услуги се очекуваат со развојот на...