таг: Електронскиот

Електронскиот отпад од 2021 година ќе тежи повеќе од Кинескиот ѕид

0
Електронскиот и електричниот отпад од 2021 година ќе тежи повеќе од 57 милиони тони. Ова е проценка...

„Сони“ најави компанија за електромобили

0
Електронскиот гигант „Сони“ го претстави новиот прототип на својот електричен автомобил „Вижн С“ и го најави создавањето компанија која ќе ги истражува можностите...

Гигантот „Сони“ најави компанија за електрични автомобили

0
Електронскиот гигант „Сони“ го претстави новиот прототип на својот електричен автомобил „Вижн С“ и го најави создавањето компанија која ќе ги истражува можностите...

Иновативниот уред IQOS отсега и во Тетово

0
Електронскиот уред што го загрева, а не го гори тутунот, IQOS (ајкос) од денеска е достапен и...