таг: ексцентричната

ВИДЕО: Купил куќа полна со отпад, а во неа пронашол богатство...

0
Домот на ексцентричната пијанистка што ја затрупувала својата куќа со ѓубре и кутии, ја купил еден сопственик на продавница за антиквитети во...