таг: екстремистичко

Лидерот на Хамас: Борбата ќе продолжи до ослободувањето на Ал акса...

0
Лидерот на палестинското екстремистичко движење Хамас, Исмаил Ханије, најави дека таа организација ќе продолжи да се бори против еврејската држава сè додека не...