таг: економско

Рамноправноста и финансиската независност на жените главни теми на средбата на...

0
Застапеноста на жените на раководни позиции и нивните економско зајакнување, финансиска независност и рамноправност ќе бидат главни теми на заседанието на Совет за...

Нови проблеми за ЕУ, планот за масовно закрепнување ставен под знак...

0
Планот за стимулации на Европската унија за економско закрепнување од последиците од коронската криза наиде на пречка откако прашањето за уставноста на заедничкото...