таг: екваторијалниот

ОВА МОЖЕ ДА Е КРАЈ НА НАШАТА ПЛАНЕТА И НАШЕТО ПОСТОЕЊЕ:...

0
Во екваторијалниот регион на сончевата атмосфера се појави дупка, која испушта сончеви честички, наведоа истражувачите, а Земјата е на директниот пат на проток...