таг: Еднојајчени

Близначки израснати одделно во Јужна Кореја и САД – развиле сличен...

0
Еднојајчени близначки кои пораснале во различни краеви на светот, некако развиле слични особини на личноста, но значително различни нивоа на коефициент на интелигенција,...